banner foto

Minimaliseren

desnoepert

Acties

Minimaliseren
Hier vindt u welke acties er op dit moment lopen bij Pannenkoekboerderij De Snoepert.

Entreebewijs Dierenpark Emmen

Minimaliseren
Toon uw entreebewijs/abonnement van de dierentuin en de kinderen tot 10 jaar krijgen een kindermenu GRATIS (glaasje ranja, kinderpannenkoek naturel of met een ingrediënt en een waterijsje na). Voorwaarde is dat een kind wordt begeleid door een volwassene, die ook een pannenkoek bestelt. Deze actie is ook op zondag geldig. Niet in combinatie met andere acties.

Lees meer over de Wildlands Adventure Zoo Emmen actie

Menukaart

Minimaliseren
De pannenkoeken worden bereid met dagverse ingrediënten; verse groente, vers fruit, heerlijk gerookt buikspek, prachtige volle salami en natuurlijk de enige echte Drentse boerenmetworst die u ook in de boerderij kunt kopen.

Download hier de menukaart

Jumbo Avondje Uit Actie (Courverts.nl)

Minimaliseren

Vanaf donderdag 9 oktober kunt u bij Jumbo punten sparen en daarmee met korting eten bij Pannenkoekboerderij de Snoepert!

Voorwaarden:

·      De korting is geldig op de gehele kaart!

·      Bij 5 euro korting, moet u minimaal 10 euro aan etenswaren hebben besteld.

·      U reserveert vooraf via couverts of u belt ons op nummer 0591-512552Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze actie, dus reserveer op tijd!

Dit een actie van Jumbo Avondje Uit in samenwerking met Couverts.nl.

Pannenkoeken actie EMTÉ supermarkten

Minimaliseren
Gedurende twee weken kunnen klanten van EMTÉ in de winkel en online Coupons kopen die recht geven op de 2e pannenkoek gratis. Onze aanbieding kunt u online bekijken via http://fijnproevers.emte.nl/fijnproevers-shop/zoeken?group=Pannenkoeken+Restaurants