top of page

OVER ONS

Even Kennis Maken

In 1994 werd De Snoepert in Odoorn een feit. 

In de boerderij waar tot 1967 de boer en boerin de koeien molken, de kippen voerden en de varkens vet mestten, worden nu de lekkerste pannenkoeken van héééél Nederland gebakken.  
De pannenkoek die wij u serveren is het resultaat van jarenlang hard werken met passie en hartstocht. Dit maakt de pannenkoek tot wat die nu is; prachtig van kleur, heerlijk van geur, groot, rijk van smaak, luchtig en barstensvol verse ingrediënten. Een feestje om naar te kijken en dan moét u nog proeven .....

Het Familiebedrijf

KLM’er Jan Kooijman en zijn vrouw Anneke trokken na hun huwelijk in 1978 de wijde wereld in. In eerste instantie met zijn tweeën en later met hun twee kinderen woonden en werkten zij onder meer in Indonesië, Nigeria, Oman, Bangladesh en Ecuador.

In 1994 keerde het gezin terug op vaderlandse bodem. Jan en Anneke vestigden zich als ondernemer in het Drentse Odoorn, waar hun derde telg, De Snoepert, het levenslicht zag.

In april 2010 gooide zoon Jan Jaap het roer om na een carrière bij de politie in Amsterdam en werd ondernemer van De Snoepert.  

bottom of page