top of page

RESTAURANT

"DAGVERSE INGREDIËNTEN"

De pannenkoeken worden bereid met dagverse ingrediënten; vers groente en fruit, heerlijk gerookt buikspek en natuurlijk de enige echte Drentse boerenmetworst die u ook in de boerderij kunt kopen.

“DE BOERDERIJ”

De sfeervolle restaurantzaal, bestaande uit “de Deel”, de hoger gelegen hooizolder en “de Paardenstal”, biedt plaats aan 200 personen. Ook kunt u met lekker weer genieten op ons grote terras voor of achter tussen het groen en met een uitgestrekte horizon.  Kom volledig tot rust onder de Drentse zon.

“SPEELKAMER”

Heerlijk kunnen genieten van een pannenkoek terwijl de kinderen kunnen spelen. Het kan bij de Snoepert. We hebben een leuke speelkamer met een tekentafel, een speelgoedkeukentje waar de kinderen zelf kunnen koken en divers speelgoed om de kinderen te vermaken.

"KOESTAL"

In de boerderij hebben we een kleinere ruimte die geschikt is om te reserveren voor groepen of waar u kunt zitten met de kinderen. Hier bevindt zich ook de speelkamer. Een knusse plek in Oud Hollandse stijl.

“FACILITEITEN.”

Faciliteiten voor invaliden zijn aanwezig.
Voor uw jongste Snoepertje is er een ruimte waarin u in alle rust een luier kunt verwisselen. Voor wat grotere kinderen is er een lees- en tekentafel / speelhoek met krijtbord.
Achter de boerderij ligt een ruime parkeergelegenheid waar u behalve uw auto ook uw fiets veilig kunt stallen. 
De Snoepert beschikt over een prachtig terras waar u na een fietstocht of wandeling in de aangelegen bossen kunt genieten van het lekkers dat op de menukaart staat. 

bottom of page